Gather vesti sa CyberShark.RS

Ark: Survival Evolved [NOVO!]

Ark: Survival Evolved je otvorena svetska akcijsko-avanturisticka video igra u razvoju Studio Wildcarda u saradnji sa Instinct Games, Efecto Studios i Virtual Basement. Zakazano za uzivanje na PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, OS X i Linux. Na nasu srecu, igra za Windowse je vec započela u jeseni 2015. U igri, igrači moraju preživeti, nasukani na otoku punoj dinamičnih roaminga i drugih praživotinja, prirodnih opasnosti i potencijalno neprijateljskih ljudskih igrača.

Igra se odigrava iz bilo kojeg pogleda third person ili first person, a njegov je svet pešačen pešice ili jahanje praživotinje. Igrači koriste vatreno oružje i improvizirano oružje za obranu od neprijateljskih ljudi i stvorenja, s mogućnošću izgradnje baze kao obrane. Igra ima i single-player i multiplayer opcije (CyberShark je poceo sa hostovanjem servera za ovu fantasticnu igru! Sto mozete videti na nasem sajtu!).

Razvoj je započeo u jeseni 2014. Razvojni tim proveo je istraživanje fizičkog izgleda životinja, ali je dobio kreativnu licencu za svrhe igranja. Jedan od načina igre, Survival of the Fittest, oslobođen je kao besplatna samostalna igra u 2016. godine. Angažovan je igrač Instinct Games iz Egipta koji je olakšao razvoj igre. Tri DLC-a (The Center, Primitive Plus i Scorched Earth) također su puštene.

Da bi izgradili bazu, igrači moraju dobiti konstrukcije-kao što su podovi, vrata i prozori izgrađene sa resursima koji se prostiru širom sveta-koji su ostvarene kao napreduju iz nivoa u nivo. Ove komponente mogu biti izrađene i postavljene na svetu. Igrači mogu kreirati strukturu, dok oni imaju logistiku i resurse; strukturalni integritet zgrade je ugrožen kada su uništeni stubovi i temelji. Stvaranje strukture od metala daje najtrajniju cvrstinu; samo titanosaurs i eksploziv mogu oštetiti metalne konstrukcije. Igrači mogu izraditi predmete u igri, kao što su oružje, prikupljanjem sredstava i tehnologije potrebne za crafting. Pored toga, igrači mogu da osmisle i priložite pribor za oružje, kao što je obim ili lampa za pištolja ili mitraljez. Cilj je napasti i unistiti protivnika, njihov health metar će postepeno obnoviti ako su konzumirali potrebnu hranu, ili ako koriste zanatski predmet koji regenerišu health metar brže.

Postoje šezdeset vrsta dinosaurusa u igri. Dinosaurusi u igri Can not Be Tamed hraneći ih hranom nakon što su postali nesvesni, ili pomoću Kibble dizajniran posebno za svaku vrstu. Kada je dinosaurus pripitomljen, igrači mogu da koriste mogućnosti dinosaurusa, kao što su let ili brze pokrete, kao i njene statistike, kao što su brzina, zdravlje i oštećenja. Kada vozite na vrhu pojedinih bića, igrači mogu da koriste oružje. Sa većim dinosaurusa, ostali igrači mogu voziti na strani sa punom kontrolom svojim oružjem. Oni takođe mogu da se koriste za nošenje predmeta, a igrači mogu izdati ofanzivni i defanzivni komande na njih; Na primer, kutija Utahraptors može dodeliti brane bazu ili grupa Triceratops se mogu naručiti da napadnu neprijateljski bazu. Igra takođe ima razne druge životinje, kao što su Dodo sabljozubog mačke, mamuta, Meganeura, Titanomirma i Doedicurus. Svako stvorenje u igri ima života ekosisteme i predatora hijerarhije.

Vise informacija na sledecim linkovima:

ARK SURVIVAL EVOLVED OFFICIAL GAME-WIKI

ARK SURVIVAL EVOLVED WIKI

[video=youtube;23LgYxKKjFk]https://www.youtube.com/watch?v=23LgYxKKjFk[/video]

Pozurite! Osnujte svoj server! Budite medju najboljima! Budite prvi kod nas, a uz vise truda i u svetu!
SRECNO,
Vas CyberShark Admin Team.
Napisao: ::ZeN:: - Datum: 20/04/2017 23:33 - [4 komentara]

CyberShark TeamSpeak 3 OFFICIAL

[SRB]

Otvoren je CyberShark TeamSpeak server. Hostovan je na LITE lokaciji i ping je u proseku oko 40ms.

Kako se konektovati? Jednim klikom! :) - [URL="ts3server://ts.cybershark.rs/?port=9999"]OVDE[/URL]

IP adresa je: ts.cybershark.rs:9999

Ukoliko primetite neki bug, propust ili slično, prijavite u ovoj temi, na TeamSpeak-u direktno ili Etexu u PP na forumu.

Čujemo se! :D

[ENG]

We have opened our TeamSpeak3 server. It has been hosted on LITE location. Ping depends on Your internet provider.

How to connect? With one click! - [URL="ts3server://ts.cybershark.rs/?port=9999"]HERE[/URL]

IP address is: ts.cybershark.rs:9999

If you notice any bug, or anything that is wrong about our server, please report it to Etex on TeamSpeak directly, or contact him via PM on forum.

See you there!
Napisao: ::ZeN:: - Datum: 12/04/2017 22:18 - [8 komentara]

Predlozite!

$SRB

Odlucili smo da aktiviramo forum u svim pogledima! Zelimo od vas da cujemo puno predloga, sta nam fali na forumu, sta treba dodati, sta ukloniti?
Ovaj forum se vise nece bazirati samo na igrice, vec i na jos puno razlicitih tematika. Najaktivnije ljude i najbolje predloge cemo nagraditi! Pisite !:cool:

Vasa CyberShark Administracija.


$ENG

We decided to activate the forum in all directions! We want you to share with us your proposals. What we lack now, what should be added, and removed?
This forum is no longer based only on games, more and more different topics. The most active people and the best proposals will be reward! Share with us!

Your CyberShark Administration.
Napisao: ::ZeN:: - Datum: 02/04/2017 13:52 - [35 komentara]

Nagrade za aktivnost

Dragi forumasi, odlucili smo da vas nagradimo za vasu aktivnost na forumu!!

Klasifikovacemo aktivnost u razmeri sa vasim post-ovanjem u temama. Sto veci broj postova (bez spama naravno) to bolje. Kako biste ucestovali u takmicenju potrebno je da se prijavite ovde u temi tako sto cete napisati vas trenutni broj postova (svaki pokusaj prevare bice diskvalifikovan, proveravacemo) i potrebno je da shareujete na vasem facebook profilu link ove teme.
Nije bitan trenutni broj postova vec broj postova koji postignete do isteka takmicenja.

[broj postova na kraju takmicenja] - [broj postova na pocetku takmicenja] = REZULTAT

NAGRADE:
1. mesto - dva CS 1.6 server 32 slota + CS 1.6 CW 12 slota
2. mesto - CS 1.6 server 32 slota
3. mesto - CS 1.6 server 26 slota
4. mesto - CS 1.6 CW server
Serveri ce vam biti besplatni 3 meseca.


*CyberShark Administracija zadrzava pravo izmene pravila i nacina takmicenja.
*Svaki vid zloupotrebe bice sankcionisan.
****Takmicenje traje do 30.01.2017.


Zelimo vam puno srece!
VAS CyberShark TEAM!
Napisao: ::ZeN:: - Datum: 28/12/2016 22:57 - [21 komentara]

1000 FPS Premium/Lite serveri.

Specijalna akcija za 1000 FPS servere (2x PingBoost).


12 slota: 900 RSD
24 slota: 1600 RSD
32 slota: 2000 RSD.


Akcija traje do kraja godine!
Napisao: Mladen98 - Datum: 21/12/2016 17:24 - [0 komentara]